evighetssekunder.blogg.se

En välbehövlig helg

Fina saker, Livet Permalink0
Jag har haft en välbehövlig långledig helg. Egentligen hade kroppen min behövt sova och vila men det känns som jag inte gör annat när jag är ledig så denna helg har jag aktiverat mig med mycket shopping, sociala kontakter, och julpyntning av lägenheten. Allt detta har faktiskt gjort att helgen har upplevts nästan dubbelt så lång.  

I Fredags åkte jag till Kungens kurva där jag var på jakt efter två julstjärnor. Jag har varit i många butiker och tycker att de flesta ser plastiga och trista ut men på Rusta hittade jag precis vad jag letade efter. Jag rekomenderar Rustas julpynt i år - de har massor med fina saker och när det gäller julstjärnor fanns det många olika varianter- några traditionella och några udda så som zebramönstrade bl.a. Jag köpte två julstjärnor som var ljust beiga med guld brodyrer på. Dessutom köpte jag en ljusslinga till balkongen (99 kr på ÖoB) - det blev sååå mysigt! Förutom julpynt blev det en del shopping i Gallerian vid Ikea också, det var ju Black Friday och jag hade just fått min första lön på lång tid! En vinterjacka och lite annat fint fick följa med mig hem från shoppingdagen som avslutades med fika tillsammans med god vän och hennes son. 
 
Även lördagen blev en shoppingdag, denna gång  i Skärholmen. Jag kan inte besöka Skärholmen utan att slinka in på Myrorna som är en stor butik på två plan. Jag fyndade fint julpynt; en fin bricka och glöggmuggar, fikade med min bästa vän och sen drog jag hem för att fixa i ordning mig för fest hos god vän. Igår adventsstädade jag, fikade i Hornstull med min kusin som fått bebis för två månader sedan och på kvällen kom mina goda grannar in med nybakade lussebullar å jag bjussade på glögg! Det var en fin helg, dock känner jag mig lika trött som innan men det är det värt. Lyx med sovmorgon idag innan kvällspasset på jobbet idag. Nu är det hög tid för frukost! Ha en bra dag!
 
Till top